perjantai 26. lokakuuta 2012

"Ginga.fi - Kauppa" - uusi suomalainen ginga-kauppa!

Tässä lyhyen aikaa sitten Suomeen putkahti aivan yllättäen uusi, gingalle omistettu verkkokauppa: Ginga.fi - Kauppa. Tämä oli todella iloinen uutinen, sillä olen tällaista kauppaa toivonut jo siitä asti kun taannoinen Hopeanuoli-kauppa sulkeutui. Ruotsissahan on ollut ja on edelleen Futagoshop, joten kyllähän Suomikin tarvitsee gingalle ja vain gingalle omistetun kaupan. :) Olin päättänyt mallikuvien jälkeen että jätän tavaroiden ostelun vähän vähemmälle, mutta pitihän tuonne silti kokeilutilaus tehdä. Nämä hienoudet tilasin:

 

Eli postilaatikosta tulla tupsahti Orionin 19. osa sekä tarra-arkki Hopeanuolesta. Molempiin olen todella tyytyväinen, etenkin tarrassa näkyvä kuva on yksi animen hienoimmista kuvista mielestäni, joten siitä on todella kiva omistaa tällainen ihan konkreettinenkin versio. :) Orionin ostin oikeastaan sen takia, että siinä esiintyy ensimmäistä kertaa suomalainen koira Andy, joka on kaiken lisäksi Johnin veljenpoika, ja jonka Takahashi laittoi sarjaan ihan meitä suomalaisia faneja ajatellen. :3 Andy ei siis ole se karjalankarhukoira, jonka Takahashi lupasi laittaa sarjaan vuosi sitten Traconissa, vaan lupaamamme KKK tulee ilmeisesti esiintymään myöhemmin jossain muussa sarjassa kuin Orionissa. Sitä odotellessa saamme siis ihailla Andya! :) 

Muuten täytyy myöntää, että olen aivan pihalla Orionin tapahtumista. En ole juonipaljastuksia lukenut ja lähinnä kuvia vain ihastellut, joten juonesta en lähde puhumaan ollenkaan tässä vaiheessa. Edes hahmoista en tunnista kuin kourallisen. Joten bongailin mangasta muutaman suosikkikuvan ja laitan niitä tähän juonellisen arvostelun sijasta: (varoitan: luvassa paljon kuvia!)


Andy pääsi jopa värikuvaan, joka löytyy sisäkannesta mangaa avattaessa. :) Toivotaan, että hahmo saa vähän isomman roolin sarjassa. Kuvassa myös Kotetsu ja Rigel.


Söpö kuva Orionista. :)


Minulla ei valitettavasti ole hajuakaan, kuka tämä on, mutta todella kaunis hahmo silti. :)


Upeaa taidetta Takahashilta!


Ja siinä Andystä lähikuvaa. :)
Tämän kuvan ymmärtäminen tuottaa minulle hieman päänvaivaa - alin on Andy ja ylin John, mutta kuka tuo keskimmäinen on? Kenties Johnin veli ja Andyn isä, vai??

 Ja tässä vielä tarkempi kuva toisesta ostoksestani, Hopeanuoli-tarrasta:Olen näiden ostosten perusteella todella tyytyväinen Ginga.fi - Kauppaan. Tilauksen tekeminen on helppoa, sivu itsessään on selkeä, ja toimitus oli nopeaa. Kaiken kaikkiaan palvelu oli luotettavaa ja suosittelen lämpimästi sieltä tilaamista, jos vielä epäilyttää. Itsekin tulen varmasti asioimaan siellä tulevaisuudessa, kunhan sinne jotain mieluista saapuu ja oma talous antaa myöten. :)

~Shenpa

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Ajattelin haastella sinut, jos kiinnostaa ^^
    http://hopeatiikeri.blogspot.fi/2012/11/oliko-se-haaste-mufasa.html

    VastaaPoista
  2. Tietääks kukaa missä myydään ginga-cosplay pukuja?

    VastaaPoista